Life

Muzica ne poate salva ziua

Iubesc muzica. Ne înveselește viața, ne ajută să trecem peste momentele grele câteodată și ne creează amintiri încărcate de sentimente frumoase. Să ne amintim și că, tot muzica, ne poate face neuronii să zburde. Muzica îmi poate salva ziua. Cum, vă spun în continuare.

Când ne salvează muzica?

▪ Dimineața. Mă dau jos din pat, deschid youtube-ul și dau play. Pe ritmurile muzicii, ce depind și de starea mea de spirit din acea dimineață ce e drept, ma machiez. Și de cele mai multe ori, uit cât de repede trece timpul și ies pe usă în fugă.

▪ În metrou. Aglomerație, fețe posomorâte fiecare din alt motiv; locul de muncă nu îl satisface însă trebuie să meargă, trezitul de dimineață este un calvar însă trebuie să o facă, plânsul de azi-noapte i-a înroșit ochii și nu poate ține privirea sus, toate astea ne pot întrista ziua. Dar dacă avem muzica noastră preferată ce rulează pe fundal, totul se poate schimba. ATENȚIE! Nu recomand să avem volumul tare și nici să uităm să fim atenți în jurul nostru.

▪ La sală. Nu vi s-a întâmplat niciodată să nu aveți energie pentru fitness? Atunci puțină muzică poate înveseli atmosfera și chiar să facă adrenalina să ne împingă spre a face exercițiile cu drag și spor.

▪ În mașină. Ce este mai plăcut decât să stai minute bune la semafor, nu-i așa? Glumesc. Sigur că nu este plăcut. Dar dacă ascultăm muzica noastră preferată, parcă timpul trece mai repede.

▪ Evenimentele importante din viață. Cât de importată a fost muzica la nunta voastră? Dar la botezul primului născut? Cât de mult vă distrați la petreceri unde se ascultă muzică bună? Nu este mai frumos Crăciunul când în jurul bradului se împart cadouri și în surdină se aud colinde?

 

Instrumente de calitate

Pentru toate motivele enumerate mai sus, eu am nevoie de muzică. Degeaba am însă unde să o ascult dacă sunetul nu este unul de calitate. Dar problema aceasta este rezolvată. Am aruncat o privire pe site-ul celor de la Avmall și cu greu m-am decis care sunt produsele ce mă vor ajuta, deoarece am găsit muuulte pe care le-aș fi vrut. Am rămas pentru început la trei variante.

  1. Îmi trebuie boxe fixe pentru zilele în care ascult muzica acasă. Și le-am ales pe ACESTEA pentru living. Sunt tare curioasă cum ar răsuna Simfonia 40 a lui Mozart în aceste boxe. Nu glumesc. În plus, cu toții știm efectele benefice pe care a sa muzică le are asupra creierului nostru. Dacă acestea nu vă sunt chiar pe plac, puteți găsi mai multe AICI.
  2. Mi-aș pune și în dormitor, în tavan de această dată și le-aș asorta si cromatic, pe ACESTEA. Dacă vouă vi s-ar potrivi altceva, uite AICI alte modele.
  3. Iar pentru zilele în care sunt plecată, am nevoie de ASTEA

 

 

 

Începeți ziua cu muzica voastră preferată și starea de spirit se va îmbunătăți treptat. Dacă ai o dimineață mai tristă sau lipsită de orice motivație, nu asculta melodii triste. Încearcă să ieși din zona ta de confort de această dată. La început poate nu îți va plăcea dar încetul cu încetul te vei simți mult mai bine.

Acum spuneți-mi voi. Vouă unde vă place să ascultați muzică? Ce instrumente ajutătoare folosiți?

Aștept comentariile voastre.

Vă îmbrățișez tare, tare, tare.

Pe curând 🐹

Advertisements

12 thoughts on “Muzica ne poate salva ziua

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s